در سفر فداکار به استان بوشهر صورت گرفت؛ رصد ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از برخی زیرساخت‌ها وبرنامه‌های عمرانی واحد‌های بوشهر، دلوار وسما بازدید‌ کرد.

به گزارش روابط عمومی، محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یک روزه به استان بوشهر از امکانات و زیرساخت‌های واحدهای بوشهر، دلوار و مجموعه سما بازدید کرد.

اسماعیل عبداللهی دبیر هیئت‌ امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر در این بازدید گزارشی از فعالیت‌های انجام‌‌شده و در دست اقدام این استان را ارائه کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با مطلوب خواندن امکانات و ظرفیت‌های دانشگاهی استان بوشهر برفعال‌سازی و گسترش این ظرفیت‌ها واتخاذ تدابیر لازم و راهکارهای مناسب  تأکید کرد.

فداکار در زمینه حمایت از مصوبات هیئت امنای استان و برنامه‌های درحال پیگیری قول مساعد داد و خواستار تعاملات بیشتر با دیگر نهادها و جلب مشارکت سرمایه‌گذاران دراجرای پروژه‌های استانی  شد.

سروش حیدری رئیس‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار، فرزاد کشاورز معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بوشهر و رئیس شورای تخصصی اداری و مالی استان بوشهر و چند تن از مسئولان دانشگاهی استان بوشهر، محمدمهدی فداکار را در این بازدید همراهی کردند.

به گزارش روابط عمومی، در این سفر از مجتمع آموزشی عالیشهر و برخی از  املاک و اراضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، سایت پرورش میگو و مجتمع آموزشی واحد  دلوار بازدید شد.