تندیس فداکاری کشور به جهادی‌های بوشهر رسید

گروه جهادی امام رضا علیه‌السلام دانشگاه آزاد اسلامی دلوار بوشهر تندیس ملی فداکاری را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار ، آئین اختتامیه دهمین دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی دانشگاه تهران برگزار شد و گروه جهادی دانشجویی امام رضا علیه‌السلام دانشگاه آزاد اسلامی دلوار بوشهر جز ده نفر برتر کشور قرار گرفت و برنده جایزه تندیس ملی فداکاری شد.

تهیه و توزیع بیش از ۳۲۰۰ بسته غذایی در مناسبت‌های مختلف،  تهیه و توزیع بیش از ۴۰۰ بسته نوشت‌افزار در ۲ مرحله،  همکاری و تهیه و توزیع ۳۰۰۰ مواد ضدعفونی، تهیه و توزیع بیش از ۱۷ هزار و پانصد عدد ماسک با همکاری هیئت‌ها و پایگاه‌های بسیج، تسویه‌حساب دفتری خانواده‌های بی‌بضاعت ۴۳ مورد، ذبح و قربانی گوسفند به مناسبت عید قربان و توزیع بین نیازمندان، طبخ غذا و توزیع آن بین نیازمندان در ۳ مرحله به تعداد ۵۰۰۰ پرس، ضدعفونی معابر و اماکن مختلف نقطه هدف در ۱۲ مرحله و مشارکت در طرح حاج قاسم سلیمانی گوشه‌ای از اقدامات این گروه در زمینه کمک‌های مؤمنانه است.

گفتنی است گروه جهادی امام رضا علیه‌السلام دانشگاه آزاد دلوار بوشهر در جشنواره مالک‌اشتر نیز به‌عنوان گروه برتر جهادی دانشجویی در سال ۹۹ در کشور معرفی شد.