رئیس شورای سیاستگذاری سمای استان بوشهر عنوان کرد؛
استفاده از ظرفیت‌های آموزش و پرورش برای توسعه مدارس سما در بوشهر

رئیس شورای سیاستگذاری سمای استان بوشهر گفت: «با هماهنگی و مساعدت مدیرکل آموزش و پرورش استان از ظرفیت‌های این اداره برای توسعه مدارس سما در استان استفاده می‌شود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبد‌اللهی صبح امروز در سومین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سمای استان بوشهر گفت: «به همت و همکاری مسئولان آموزش و پرورش در گذشته و حال، فعالیت‌های خوبی در مدارس سما صورت گرفته است.»

وی خاطرنشان کرد: «سیاست سازمان سما بر این است که دانشگاه آزاد اسلامی با به‌کارگیری امکانات و ظرفیت‌ها، نه تنها به عنوان مجموعه غیرانتفاعی بلکه به عنوان مجموعه انقلابی در خدمت مردم باشد.»

رئیس شورای سیاستگذاری سمای استان بوشهر تصریح کرد: «سال‌های اخیر توانسته‌ایم علاوه بر بوشهر در سایر شهرستان‌ها نیز مدارس سما را راه‌اندازی کنیم و با مساعدت و همکاری مدیرکل آموزش و پرورش استان از ظرفیت‌های آموزش و پرورش برای ایجاد مدارس سما در بوشهر استفاده می‌شود.»

علی‌مراد کرمی مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم در راستای توسعه فرهنگ و آموزش و پرورش کشور خدماتی ارائه دهیم، افزود: «قطعاً در هر کاری مشکلاتی داریم که باعث می‌شود خللی در بعضی کارها به‌وجود آید؛ اما با عزم و اراده مثبت می‌شود به بهترین شکل آن را انجام داد.»

وی خاطرنشان کرد: «اعتقاد داریم در سطح عمومی و تخصصی، هرجا امکان داشته باشد در راستای توسعه آموزش و پرورش استان بوشهر همکاری کنیم و رویکرد کلی این است که با تعامل موارد را حل کرده و موانع را برطرف و راه‌ها را آسان کنیم.»

باقر کریمی دبیر شورای سیاستگذاری سمای استان بوشهر هم در این جلسه گزارشی از وضعیت مدارس، آمار دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنان ارائه و از تعامل و همکاری خوب آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با مجموعه سما قدردانی کرد.

چاپ صفحه